Pieni pakkanen, mutta missä on lumi? Tuo pieni valkoinen maassa, ei riitä vielä mihinkään, sitä ei tarvitse tulla metritolkulla, mutta mukava ja sopiva kerros, Kiitos!

Mie monesti kiroon näitä iltavuoroja, aamulla tytöt hoitoon ja sen jälkeen se onkin yhtä kellon kyttäystä, millo pitäisi lähteä, mutta tänää kentällä löysin näistä iltavuoroista jotain kivaakin. Tytöt kun on hoidossa, miulla on ihan omaa aikaa, kukaan ei ole napisemassa, et taasko meet kentälle, taasko on treenit, normaalisti kun isommalla porukalla siellä aina kestää.. ja tänää oli semmoinen treeni, että jäi ihan super-hyvä fiilis. Liekkö muuten johtui nakeista, jotka oli mukana Nauru

Alotettiin Jussan kanssa noudolla, otettiin Hippi-armaan isompi kapula käyttöön, eihän 1v enää tarvii mitää vauvakapuloita! Jussalla oli intoa kuin ilmapallossa, eikä malttanut millää odottaa käskyä hakemaan kapulaa. Haki oikein hienosti, mutta tosiaan se tiputus aina ennen miuta. Annoin uuden käskyn ja sain napattua kapulan suoraan suusta, tätä tehtiin kolmisen kertaa. Alko olla sen verran mukavaa, että ekaa kertaa Jussa nappasi kapulan ja lähti pikkasen leikkimään sillä, katos vaa poikaa!

Liikkeestä seisomista ja maahanmenoa otettiin, seisomisen kanssa tarjosi istumista, liekkö miun käsiapu oli istumaan menon näköinen, kun otin sormen pois, niin jäi kauniisti seisomaan. Maahanmenon kanssa avustin vielä nakilla ja se oli oikein mallikas. Kun kerta Jussa tarjosi sitä istumista, päätinpä antaa istu-käskyn ja sinne se pylly maahan painui, otin pari askelta eteen ja palkka! Siis kuka näitä aina Jussalla opettaa? Meinaa jäävät on olleet meillä se, että oppi ihan ykskaks ja siihen vierelle ei tarvinnut jäädä, vaan sai ottaa aina sen pari askelta! En valita, ihana vain näin perin Hymy

Ruudun kasasin heti alussa, namialustalle nakki ja läheltä lähetys, Jussa vielä halusi touhottaa noutokapulasta, joten paineli sinne! Uudestaan ja nakki löyty. Tän kun hokasi, ei ollut tässä ongelmaa, ruutuahan ei siis olla ennen otettu.. tai ainakaan miun miesmuistiin, siitä on aikaa. Aina välillä kesken leikin piti käydä Jussan tarkistamassa oisko ruutuun ilmestynyt namuja!

Seuraaminen oli aivan MAHTAVAA!! Kyllä oli näpsäkkä pieni mies! Tosin johtuen varmaan siitä että oli pitkästä aikaa herkkua mukana, mutta Jussa teki sen ihan satalasissa ja se oli kaunista! Pieniä pätkiä kerrallaan ja palkka, loppuun pikkasen pitempi, kaksi käänöstä oikeella ja kaksi vasemmalle (useempi metri aina suoraa) ja pysähdys. Se oli hieno suoritus Mustikalta!

Luoksetulon loppua eli eteen tuloa otettiin, meinaa aina kaartaa oikeelle istumaan, joten pelkkiä suoria eteen istumisia harjoteltiin. Lopuksi normi luoksetulo, eteen. No joku kumma maan vetovoima aina paiskaa Jussan makaamaan kun olen jonnin verran kävellyt, joten takas istumaan ja pois. Pysy istuvilteen, palkka siitä ja takas pois. Siitä luoksetulo, se oli kiva.

Loppuun paljon palloilla leikkimistä, riekkumista Pusu