Niin meni joulu, joka vietettiin isäni luona maalla. Ulkoiltiin ja syötiin hyvin, oltiin ihan rauhassa koko joulun aika, niin Jussa kuin myö. Joulu oli myös henkisesti ajoittain raskas, miulle. Ikkunasta kun katseli lasten leikkejä ruoan teon välissä, saattoi mielessään piirtää Hipin sinne, perus touhuihin, mitä aina tykkäsi siellä harrastaa, ukkila olikin yksi Hipin lempipaikoista. Nyt haudalla paloi koko reissumme ajan vain kynttilä, muistuttamassa elämästä jota meillä olisi, Hippi oli varmasti hengessä mukana. Vaikka Hipin pois menosta onkin jo reilut 2kk, on se kova paikka miulle, edelleen on ajoittain ikävä suuri, mutta osaan kuitenkin nauttia tästä, mitä meillä on Hymy

No kaiken tän rauhassa olon jälkeen tulee aina se uusi vuosi, olin töissä lauantaina ja Toni lupasikin tyttöjen kanssa käyttää Jussan hyvissä ajoin, onhan Mustikka semmoinen äidin pieni ressukka.

Ellalle oli noussut kuume, joten oltiin kotona ja katseltiin reketteja ikkunasta ja palolaitoksen ilotulituksessa käväsimme. Olin aivan varma, että pauke pelottaisi Jussaa, oltiin muutama pauke kuultu jo perjantai iltana, jolloin Jussa pisti häntänsä koipien väliin, otti muutaman metrin spurtin ja jäi ihmettelemään. Kaikesta huolimatta, illan raketit ei pelottanut, lukuun ottamatta ne jotka pamahti ihan lähellä, meidän huomaamatta, mutta tänkin jälkeen kokosi itsensä hyvin ja oli valmis taas jatkamaan puuhiaan, jotka jäi kesken! Loistavaa!

Uusi vuosi aloitettiin Jussan kanssa treffaamalla entinen työkaveri koiransa kanssa koirapuistossa! Jussa rakastu palavasti karkeakarvaiseen seisojaan, joka olikin lemppari niin kauan kuin puistossa oli. Iloksi joka kerta kun ollaan oltu (siis se kaksi kertaa) on paikalle saapunut aussie, eri kumpaisellakin kerralla. Tuntuu etten niitä muulloin näe, niin tuolla sitten tapaa Hymy Kotiin tultua oli pieni mies väsänyt 1½ tunnin leikeistä ja ottikin loppu illan rauhallisesti.

Tänään taas kun tässä iltavuoroa odotellaan, jota onkin kivasti koko viikko, otettiin pihalla hieman tokoa;

-luoksetulo, pysy istualtaan hyvin ja tuli eteen istumaan mukavasti, ei jäänyt nyt niin kaus, mitä normaalisti tekee.

-kaket, istuminen-maahanmeno ei ongelmaa ja seisominenkin alkaa olla tassuissa pikkuhiljaa!!! *tuuletus* I-M-vaihoissa voi olla jo parin metrin päässä, mutta seisomista harjoitellaan vielä ihan läheltä.

-jäävät, maahanmeno ja seisominen tasaisen varmaa, ei tarvitse pysähtyä, mutta palaan aina parin metrin jälkeen palkkaamaan, kokeen omaisesti ei olla otettu. Istuminen tuotti tänää "hankaluuksia", parilla kerralla painui maahan, mutta avustuksella, tuli istuminen.

-seuraamista otettiinkin tuolla kun kauppaan käveltiin, mennässä helpotettuna ja pois tullessa vaikeutettuna (edessä käveli koira Nauru) mutta hienosti se meni, kyllähän se koira kiinosti ja pari kertaa kontakti hävisi, mutta sallittanee sen, ei olla häiriössä treenejä otettu sitten aikoihin, joten tähän pitää panostaa!

Kuten monella muullakin, niin meidän

 

TAVOITTEET VUODELLE 2012:

- aloittaa kisaura Tokossa, ainakin yksi ALO1 eikä se TK1 ole pois suljettu

- jatkaa ylempien luokkien liikkeiden harjoittelu

- Hakua jatkaa

- Sekä Jälkeä tehdään

- Paimennusta olisi kiva kokeilla, mutta katsotaan pääseekö mihinkää, sopiiko omaan ohjelmaan

- Saada Jussalle lisää itsevarmuutta ja pysyä terveenä, sekä kuvauttaa koira

Kasvaa ja tulla vielä tasapainoisemmaksi koiraksi, jonka kanssa on kiva olla ja harrastaa Silmänisku

Vuoden päästä katsotaan mihin kaikkialle sitä ennätettiinkin!