Eihän se suuri yllätys ollut, ettei tää kirjoittelu ottanut tuulta purjeensa alle, mutta vielä ei olla haaksirikkouduttu, joten eteenpäin!

Nopeestihan siinä käy, että töiden jälkeen keskittyy perheeseen ja koiriin, illalla lukemaan sähköpostit, nukkumaan ja uusi päivä samalla kaavalla.

No, ei nyt ihan tekemättömiäkään olla oltu.

Hipin kanssa sisällä ollaan otettu aika pitkälti kaukojen liikerataa. Saataisiin pysymään tassut paikallaan ja kyllä se sisällä jo ihan kivalta näyttää! Ulkona paukkuu sen verran pakkanen, joten tokoilu siellä on nyt vähän jäänyt, niitä ihania kevät päiviä odotellessa :)

Jussan kanssa tehdään sitä ja tätä. Istuminen on kunnossa, maahanmenoa harjoitellaan, joka alkaa myös jo pikkaisen luonistumaan. Seuraamista imuttamisella pikkasen kokeiltu, lähinnä sitä paikan hakemista ja ennen kaikkea, leikkimistä, leikkimistä ja vielä vähän leikkimistä.

Uusia paikkoja ollaan tutkailtu paljon, ollaan koettu hissit, kauppa, kaupungin vilske, jääkiekko-ottelua, parkkihallit ja millo mihinkin ollaan nokkamme tunkeneet :D Torstaina olisi rokotusten vuoro, joten sitten päästään tutustumaan enempi uusiin koiriin.

Näillä mennään ja kokeillaan jos nyt pikkasen saisin itseäni niskasta kiinni ja kirjoittelisin enempi.