Alotetaan sillä, että oltiin viime keskiviikkona Jussan kanssa jälkeä ottamassa kurssilla. No se meni ihan kivasti joo, mutta, aina se mutta! Jussa päätti et sen jälen voi mennä tuhatta ja sataa, sen enempää haistelematta, muuta kuin että oikea suunta on!

Esineetkin tuppas olla vähän ilmaa sille, kun piti vain painaa koko ajan eteenpäin! No kokeillaan huomenna uudestaan ja katsotaan mitä saadaan aikaan.

 

Tänää päästiin pitkästä aikaa treeneihin, oli miun koulutusvuro, joten ajoin kentälle ajoissa. Jussa pääsi ekaa kertaa sille kentälle, joten aluksi vain käytiin leikkimässä kentällä. Leikki meni kivasti ja Jussa autoon vuottamaan että saan muille treenit vedettyä. Otin ekana Hipin, luoksetulo, O-H-H-O-I-J-A-A!!! Läksi hitaasti muutaman askeleen ja painu maahan! Uusiksi, nyt päästiin sentäs valotolpan kohalle, jolloin Hippi katso tolppaa ja teki mielettömän hyvän seisomisen, ainut etten todellakaan käskyä antanut!! Eikä kyllä nyt niin paljoo olla merkeillä edes olla otettu, mutta hää nyt sen bongasi :D Otettiin myös hyppynoutoa, Hipillä kun on tapana kiertää este pois tullessa, saatiin kuitenkin onnistumaan se, hiomistahan se vielä tarvii.

Jussan kanssa otettiin Nean avustuksella kaksi hienoa luoksetuloa! Taitavasti ja innokkaasti juostiin, vaikka kentällä pyöri paljon koiria, leikittiin taas oikein mallikkaasti eikä muut koirat häiritseneet Jussaa laisinkaan vaan innokkaasti leikki koko ajan! Pieni pätkä seuraamista ja leikistä suoraan autoon.

Huomenna jatketaan sitten Jussan kanssa jälen parissa.