Käytiin torstai iltana treenaamassa Ullan ja Nean kanssa PM-kisoja varten.

Jussan kanssa aloteltiin, leikillä tietenkin. Otettiin seuraamista, joka meni ihan kivasti, Ulla käskytti, eipä olla taidettu ottaa noin pitkää seuraamista, mutta kivasti meni.

Noutoa, pikkasen sai innostaa poikaa, haki kyllä. Luoksetuloa, vauhdilla, Nea innosti Jussaa ja kyllä poika pinkoikin kovaa vauhtia. Sitten istumista ja maahan menoa, niissä ei niin ongelmia, seisomisessa edelleen pientä haparointia. Jussan tekeminen oli Jussamaista, eli kivaa ja innostunutta. Myrsky-BC olis kyllä ollut ihan paras leikkikaveri, jolloin sitten meinas kyllä korvat hävitä Jussalta. "Muutaman" kerran sain Jussaa huudella, ennen kuin tuli takaisin.

Hipin kanssa otettiin seuraamista, edelleen hieman estää kulkua ja tokon puolelle seuraa liian tiiviisti, tästähän meillä aina pisteitä tippuukin.

Luoksetuloa, Ulla antoi tähän hyvän vinkin, liian silmä-koira on, kun katsoin muualle kutsuttaessa ja käskyä antaessa, niin paljon parempi pysähdys. Nyt vaa pitää yrittää sivusilmällä katsoa merkkiä, että osaa edes jotenkuten sinne suuntaa antaa käskyn.

Ruutu, se ainainen murhenäytelmä. Ulla otti namialustan pois, Hippi ihan selvästi sitä etsi, mutta ruutuun päästiin, hienoa.

Tunnari, se toinen kiusankappale... Mie kun luulin, että ollaan päästy tulitikku-tehtailusta pois, niin eikös semmoinen hammastyöskentely käynyt tunnarissa. Tosin, todella hienosti Hippi korjasi, oli kaksi kapulaa, Nean hajuinen ja oma, meni Nean hajuiseen, haisteli, ei ottanut ja alko haistella missäs mahtaakaan olla se oma, se löytyi, hienoa!!

Kaukot, otin I-M-I-M-sarjan, ja se meni nappiin. Ei edes yrittänyt tarjoilla seisomista.

Paikkamakuu otettiin Milan kanssa, Riina antaen pientä häiriköintiä. Kyllä täytyy olla iloinen että se paikkamakuu ollaan saatu kuntoon ja toivottava ettei enää keksi niitä omia reissuja. Hippi oli maannut mallikkaasti napottaen piilolle.

Hyvä treeni, hyvä seura ja kullan arvoisia vinkkejä. Kunpa vaa nyt tää miun hapero pää muistaisi ne kaikki :D