Meillähän ei ole kovin kummoista tapahtunut viime aikoina, ainut että olin Jussan kanssa viime v.loppuna kasvattipäivillä Jyväskylän läheisyydessä.

Lauantaina lähettiin Mustikan kanssa ajelemaan pikkasta ennen 6.30, ensin tyylikkäästi jättäen itseni koirien kanssa ulos aamulla kun pakkasin viimoiset tavarat autoon. Matka sujui oikein mallikkaasti, pari pysähdystä tehtiin matkalla ja perille löydettiin hienosti, kiitos uuden puhelimen, joka sisältää navin!

Paikalla oltiin pikkasta ennen 10, jolloin aloiteltiin pentutokolla. Hanna Helminen oli meillä kouluttajana. Hannalta sain vinkkejä, vaikkei Jussan kanssa ehitty mitään tekemään. Mutta paljon tuli seurattua isompien toko ryhmiä, uusia vinkkejä poimien, vaikka vielä käytännössä en olekkaan kokeillut. Mutta hirmuisen mukavan tuntuinen kouluttaja oli!

Jussan sai tavata kaikki 4 siskoonsa, äitinsä ja isänsä. Oli hieman hassun näköistä, kun musta trikki isä leikki musta-trikki pentujensa kanssa ja merle mamma leikki merle pentujensa kanssa, aivan kuin väri syrjintää :D Jussa oli aivan haltioissaan kaikista uusista ystävistä, sukulaisista ja kaikesta siltä väliltä, uni maistui aina autossa ollessa.

Koko päivä hurahti kentällä, välillä oli lämmin ja välillä tuuli tuntui kylmältä, mutta tästä kaikesta huolimatta onnistuin polttamaan naaman!!! Siis uskomattoman taidokasta taas miulta! Vasta sunnuntaina alko tuntumaan omituista kiristystä kasvoilla ja pian sen jälkeen päivän aikana alkoikin päätä särkemään, joten päätin lähteä suht ajoissa kotiin päin ajelemaan, kun ei tietenkään ollut minkäälaista särkylääkettä mukana.

Mutta oli aivan mielettömän kiva tavata uusia ihmisiä ja koiria, nähdä miten näin monta koiraa viihtyy toistensa seurassa, kun ainakin reilut 10 aussieta (ei siinä menossa voinut edes laskea monta siellä menee, kun piti tarkkailla hyvin tarkkaa missä edes Jussa menee, kun merlejä oli monta) kirmailee pellolla, Jussa innoissaan isojen poikien mukana. Kiltisti kyllä tuli muutamasti moikkaamaan miutakin, mutta pääsäntöisesti nautti elosta täysin muiden mukana, ihana pieni mies.

Joten oikein onnistunut reissu meillä oli takana!

Huomenna sitten palataan arkeen, lähdetään Jussan kanssa SaPeKon järjestämälle kurssille tutustumaan jälkeen enempi ja siihen kauan haluttuun Hakuun :)