Oltiin Jussan kanssa sunnuntaina haku-koulutuksessa, Raimo ja Outi tuli porukkaa opastamaan.

Viime kerrasta onkin aikaa, kesäkuussako viimeiksi käytiin, joten odotukset ei olleet juuri missään Nauru

Ukko metsään, Jussalta kysyin että "mihin ukko hävis?", poika oli innoissaan ja läksi mukavasti, mutta, aina se mutta, keskellä matkaa Jussa tajusi, että sehän voi hertsileijaa olla vaikka MÖRKÖ!!! Takaisin tuli ja uusinta kokeilu, mutta ei, se kun nyt vaa on mörkö ja sillä sipuli! Läksin Jussan kanssa kävelee ukkoa kohti ja uusi lähetys, tässä vaiheessa Suvi jo kutsuikin Jussaa ja voi ihanuus että olikin hieno ukko!

Toiselle puolella taisi olla hieman sama ongelma, mörköjä kyykki ihan joka puolella.

Toisella kierroksella käytiin viemässä Jussan kanssa ukko mettää ja takaisin lähettämään, tässä ei ollut minkäälaista ongelmaa Hymy Viimosen ukon luota tultiin vapaasti keskilinjalle, tielle, niin Jussa oli varma, että joku oli jäänyt vielä mettää kyykkimään, hienosti käytiin paikat läpi, muttei sieltä kuitenkaa ketää löytynyt!

Mukavasti tuli vinkkejä ja tietoa taitavilta!

Tänään saatiin lisää jatkoa hakuilulle, sama paikka pienemmällä porukalla.

Jussa pääsi mettää melkein heti kun tultiin, kello oli 18, joten hämärää jo oli. Jussa sai nähä ekan ukon menon mehtää, muttei käyty saattamassa. "Missä Ukko?" ja sinne paineli innokkaasti nameja hakemaan, mutta ei ne mukamas olleet niin kivoja, poika joka on muutenkin nirsoillut viikon verran, niin ei kiinostunut jauhelista ja lihapullista Yllättynyt Taisi ne kuitenkin upota, muttei "liian" innokkaasti hotkinut. Tällä välin toinen ukko olikin karannut toiselle puolelle sanomatta mitää, ukolle lähetys ei oikein onnistunut, kun haju (ko?) se tuli ja sinne paineli vaikken kerennyt käskyä antaa, mutta en kehannut poiskaan ottaa.. sinne meni ilman minkäälaista mörköilyjä! Hymy Kaarsi kovasti oikeelle, mutta lenkin kautta löyty ukko vasemmalta puolelta! Taitava pieni mies.

Tällä välin oli taas ukko mennyt toiselle puolelle, lähelle ja sinne paineltiin ja loput namit nassuun.

Oli kyllä onnistunut harjoitus ja näin ajattelinkin, että sunnuntai mörköily ei tullut tänä päivänä kylää! Muisti poika, mikä on homman juju ja taitavasti se menikin!