Tänään oli selvästi hyvä, ei sentäs hyvästi selvä päivä Nauru

Mentiin aamupäivästä perheen voimin parkkikselle, Hipin kanssa otin ruutua, joka on parantunut huomattavasti namialustan oton jälkeen! Hienosti ruutuun mentiin, maahan painuttiin todella mallikkaasti!

Nouto oli kertakaikkiaan niin hyvä heti ekalla kerralla, jottei sitä suotta toisten otettu!

Otimme myös jäävät, ollaan taidettu istumista hinkata pikkasen liikaa, meinaa aluksi seisomisen yhteydessä pylly painui aina maahan, pieni tauko ja kokeilu uusiksi, johan oli hetken mietittyä tullut taas muistiin, mikä se seisominen olikaan.

Luoksetuloa otettiin miehen avustuksella! Se samperin himmailu alko, joten taidetaan panostaa nyt siihen vauhdin tuloo, muuten oli ihan kiva, seisominen ja maahan meno oli hyvä, mutta se VAUHTI!!

Tämän jälkeen oli Jussan vuoro päästä autosta, otettiin luoksetuloa! Aluksi tietty tutkailtiin paikat, missä milloinkin tytöt juoksenteli, sen jälkeen luoksetuloa ja hienosti pieni mies kipittää pitkillä jaloillaan Silmänisku

 

Pian saapuikin Borderi-Riina, joka on Jussaa 3pvä vanhempi! Voi miten pentusilla olikin hauskaa leikkiä ikäisensä seurassa, Jussa taisi rakastua, oli poika ihan haltioissaan Riinasta! Kotiin tullessa, uni tietty vei voiton.

Illasta suunistimme ekaa kertaa hallille seuraamaan miten ne isot koirat hommia tekeekään. Parkkiksella törmäsimme Riinaa ja Jussahan bongasi neitokaisen samantien ja innostus oli suuri. Sisälle meno aluksi hieman jännitti, tekonurmimatto oli oudon tuntoinen tassujen alla, mutta hienosti sisälle päästiin. Seurattiin treeniä, eikä Riinakaan lähellä enää niin paljoa kiinostanut. Namilla käytiin istumaan, maahan, mutta lelu ei kiinostanut. Jussa oli rauhallinen koko siellä olo ajan. Samalla ystävä tuli moikkaamaan, teki pieniä tepposia Jussan kanssa ja miullahan on todella älykäs koira. Näitä temppuja ei olla ennen Jussan kanssa otettu ja voi kuinka nopesti Jussa hokasi jutun jujun! Muutama toisto ja homma olikin jo tassuissa! Ihana pieni mies! Kehuja Jussa sai osakseen toiminnastaan. Nopeasti vielä pihalla otimme "hakua", ystävä auton taakse piiloon ja Jussa omatoimisesti etsimään. Näillä vinkeillä on hyvä jatkaa!

Hallilla jaksoimme olla 1½-tuntia, enne kuin Jussa alkoi näyttää kyllästymisen merkkejä, pitkää ensi kerraksi! Nyt näyttäisi että uni maistuu pienelle raskaan päivän päätteeksi!