Palattiin v.lopun jäljiltä rapujuhlista mökiltä. Hippin tietekin ui sydämensä kyllyydestä ja arvatkaas.. Jussa ui aika mallikkaasti jo! Ite oli järvessä ja kutsuin, sieltä hienosti uimamaisteri tuli räpiköiden ja syliin nappasin, siitä takasin uimaan ja hienosti meni. Oli kyllä Jussakin selvästi ylpeä itsestään :)

suunnattiin illalla treeneihin, hyvä näin, jotta päästään taas kiinni arkeen.

Hipille otin ruutua, kun Satu otti omilleen koirilleen, niin oli sopivasti ruutu hollillaan. Namialustalla mentiin hienosti, ei ongelmia. Mutta kun ei namia viety, niin likkahan painoin taas vasemmalle ja suoraan maaten. Plaah, uusi ruutu käsky, hienosti ruutuun ja maahan painui. Tässä miun tulee olla sairaan nopee, että kerkeen antaa "mukamas" käskyn Hipille, meinaa vaikka kuinka antaisi seisomis käskyn, se painuu maaten. Hippi nyt vaa tietää, mitä siellä tehää, niin hän ei suostu mitään välietappeja tekemään.

Nouto oli sinänsä hyvä, se takaisin sivulle tulo on edelleen vaa hieman vino. Oma vartalo apu on aika suuri tässä, joten siinä olisi pientä työnsarkaa meillä.

Kaukot oli loistava, nousi istumaan ekalla, josta palkka. Takasin maahan ja istumaan, siitä patukka. Tarkoitus olikin saada vaan istuminen onnistumaan ekalla käskyllä.

Lopuksi otin vielä liikkeestä seisomisen, josta palkka heti. Ei ongelmaa.

Hyppyä olisi kiva päästä taas pitkästä aikaa ottamaan. Vaikka ei siinä koskaan juuri ongelmia ole ollut, mutta pientä muistin virkistystä.

Hipin kanssa siis suunnataan syyskuun alussa pm-kisoihin. Nolointa ja ehkä huvittavinta tässä on se, että viime kisat, jotka ollaan kisattu on juurikin viime vuoden pm-kisat :D Miullahan oli tarkoitus että sen ekan ykkösen jälkeen siirrytään suoraan voittajaan, tarkoitus oli olla voittaja kunnossa tänä kesänä, mutta toisin kävi. Osaksi omaa laiskuuttaa, osaksi suurten pulmien saattelemana. Tunnari on Hipille pitkälti noutoa, sitä työstetään ja pitkää, mutta pikkuhiljaa ainakin viime kerralla meni jo ihan ok, tosin kapulat onkin kasassa ja oma vieressä, eli hommaa tässä on ;) Kaukoissakin on harjoiteltavaa.. eli Seli-Seli :D Mutta jos tuolta nyt ykkönen tulee, niin kait se pitää sitten TK2 hakea, eihän se olisi kuin yhden kokeen päässä pm-kisojen jälkeen.

Jussan kanssa aloteltiin taas treenit leikilä. Se oli niin ihanaa, että oma käsi jäikin väliin ja nyt koristaa hieno mustelma sitä, onneks tähän ollaan totuttu Hipin kanssa, tosin Hippi vie aina sormet, kun ne vaa aina on niin patukan mukana.

Luoksetuloa, ekalla kerralla läksi liian aikasin, palautus takaisin, jonka jälkeen onnistunut luoksetulo.

Seuraaminen on kivaa, kerran taisi lähteä haahuilemaan, mutta muuten innokkaasti, jopa niin innokkaasti, että pomppuja sateli, saatiin kuin saatiikin rauhallista ja hienoa seuraamista.

Istumista, seisomista ja maahanmenoa, maahan menossa harjoiteltiin nopeaa tippumista, ei istumisen kauttaa, mitä tarjoaa usein. Istuminen on helpponakki, seisomisessa tarjoaa välillä istumista. Mutta ihan hienosti nekin alkaa mennä, apuja tarvitaan vielä jonnin verran.

Noutoa, kerran tai kaksi, matkalla "unohti" jussamaiseen tyyliin mitä oli tekemässä, mutta hienoja noutoja saatiin, vire oli kohillaan ja mallikkaasti juosten mentiin ja tultiin. "Hieno pieni mies", sanonta, josta Jussa innostuu aina ja varmasti!