Torstaina Jussa kävi rokotuksilla, joka meni oikein mallikkaasti! Sen verran herkullisia oli lääkäri-tädin namit, ettei rokotus tuntunut missään.

Pientä ihottumaa masussa oli, joka on tullut herkästä vauvanahasta, eli ei sen kummallisempaa se ole, vähän rasvaa sinne ja johan alkaa paranee.

Pakkaset jatkuu mallikkaasti ihan kunnolla, ulkoilu on aina nopeaa, kun pieni herra nostelee hyvin pian tassuja Nauru On mukamas liian kylmä, no tosin, aika viileää siellä pihalla onkin, en edes kiellä.

1298126952_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kertun ja Jussan ystävyys kukoistaa, toisinaan Kerttu antaa samalla mitalla takaisin, mutta mein Jussa-poika nauttii näistä Kertun antamista hellyyden hetkistä, Jussahan makaa tyytyväisenä selällään kun Kerttu puree kaulasta, niskasta ja millo mistäkin Nauru

 

1298127100_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jotta kaikki uskovat, on meille saapunut uusi vauva, karvallinen versio! Silmänisku Jussasta oikein mukava paikka, liekkö pitää uusi turvaistuin ostaa Jussalle takapenkille sinne tyttöjen väliin?

 

Hipin ja Jussan välit ovat myös lämpeneet, pihalla vedetään yhdessä rallia, leikitään ja riehutaan. Nyt ovat olleet vähän aikaa kaksin kotona, samassa tilassa. Moni ketkä Hipin tuntee, tietää ettei ole kaikkien koirien kaveri, tästä syystä varoivaisesti ollaankin menty.

Nyt jäädään vaa vuottelemaan ihania lämpimämpiä kelejä, jotta päästään pihallekin treenaamaan kaikkea sitä, mitä sisällä ollaan otettu, kuten istumista, seisomista, maahanmenoa, "seuraamista", luoksetulon loppua (istutaan eteen) ja tunnari-kapulaankin ollaan tutustuttu!