Tiistaina oli miun koulutusvuoro, vettä oli mukavasti satanut, mutta eipä tuo kentällä tainut montaa pisaraa enää antaa. Mutta nurmikko oli sopivan märkä, joten innokkaasti pääsinkin kokeilemaan uusia kenkiä, koska miehän en meinannut luottaa siihen, että muutkin kuin kumpparit ei päästä vettä sisään. Mutta kengät toimi hyvin ja treenattavana oli monen moista koiraa, ihanasti silmää pisti punainen Aussie tyttö, ikää taisi olla jotain 7kk paikkeilla, ihana neitokainen. Koirat oli mukana, saivatkin katsella ikkunasta jonkin aikaa, mitä mie siellä kentällä teen toisien koirien kanssa (tätä Hippi ei ymmärrä :D)

Otin Hipin ekana, ajatuksena oli ottaa avo-liikkeet, lukuunottamatta noutoa, ilman palkkausta.

Noh, Hippihän oli autossa vuottanut omaa vuoroaan sen reilun tunnin, joten virtaa oli kuin ilmapallossa ilmaa. Hieman häseltämiseksi kaikki meni, vaikka kuinka yritin olla pokkana, ei sekään aina onnistunut.

Seuruu oli sitä Hippimäistä, aina kun tuli pysähdys, hienosti oikein pomppaamalla otti perusasennon sivulle!

Jäävissä ei ollut ongelmia, seisoi ja painui maahan hienosti.

Mutta sitten nämä loput... Kaket, maasta istumaan nousu oli niin iloinen, että oikein takapuolikin pomppasi, sama oli takaisin maahan menossa, se vaa oikein loikahti maahan, eli liikkumista tapahtu. Loput siirrot teki kyllä moitteettomasti, alun huomautuksen jälkeen.

Hyppy, ei mitään, hyppäsi hyvin, istui kun pikkasen sai sanoa, mutta pomppasi heti takaisin. Uusinta, hyppäsi hyvin, istumisen sijaan kävi makaamaan. Ja eiku uusiks, hyppäsi vasta toisella käskyllä, meni maahan... No mutta saatiin kuin saatiikin sitten ihan oikean lainen hyppy!!

Parhaista parhain oli Hipin luoksetulo!! Lähti hienosti, sitten Hippi bongasikin merkin, oikein juoksemalla sen viereen, pomppien ja ilakoiden, jäi oma-aloitteisesti siihen seisomaan. Siinä vaiheessa ohjaajalla petti pokka Nauru Otettiin kyllä uusinta yritys ja saatiin sitten ihan käskyllä pysähtymään.

Treenin piti loppua siihen, mutta ajauduimme Satun tekemän ruudun lähetyspaikalle ja Hippi bongasi sen, kysyin Hipiltä leikillään, "missä se ruutu on?" ja arvata saattaa, neiti juoksi täyttä laukkaa ruutuun ja pistin maahan!! Se oli nappisuoritus ruudusta ja eikun palkkaa antamaan!! Onhan se hyvä, että ruutu toimii silloin loistavasti, kun sitä ei edes harjoittele!!

Jussalla oli näissäkin treeneissä varsin iloinen mieli mukana, hieno homma. Sivulle tuloa ollaan hinkattu, niin ettei kädellä tarvise näyttää ja se toimi kentällä loistavasti! Usea sivulle tulo ilman käsi apua saatiin!

Nouto olikin Jussan mieleen, innokkaasti haki kapulan ja lelulle sai ottaa heti kun oltiin sopivan lähellä, luovutusta ei otettu tässä. Vaikka Jussa muutamasti jätti kapulan hyvin kauaksi, innokkaasti tullen jo palkalla, niin käskyllä sai hakemaan sen tarpeeksi lähelle.

Otettiin vielä eteen tulemista, hienosti tulee, toisinaan aavistuksen vino, joten näitä pikkasen harjoiteltiin, sitä paikan löytymistä.

Lopuksi pallon kanssa istumista, maahan menoa ja seisomista! Maahan meno alkaa olla kivan nopea, ei ihan niin nopea kuin Hipillä kuitenkaan, eikä välttis koskaan niin nopeasti teekkää, miun pitää vaa muistaa, eri rotu: eri nopeus, eri tyyli ja eri innokkuus. Seisomista harjoiteltiin hieman ensi viikon mätsäreitä silmällä pitäen.