Josko uusimmat juorut kirjoittelisi, tuppaa tää aika olemaan välillä kortilla, ei niin muista/jaksakaan kirjoitella kuulumisia.

Ukkilassa oltiin tossa toissa v.loppuna, heittelin koirille palloa ja kas kummaa, siskon Elmo-seropi sitten veti herneet nenuun ja hyökkäs Jussan päälle, onneks se ei koskaan ole ollut kovaa, mutta kuitenkin. Jussa ärähti takas, mutta ymmärsi heti sen jälkeen alistuvan, kun sisko sai Elmon kiinni, niin siinä vaiheessa vasta Jussa rohkaistu ja aatteli, et hänen vuoro on kostaa, mutta onneksi sain Jussan napattua samantien, ettei mitää edes kerennyt tehä ja toivottavasti ymmärsi, etten todellakaan kaipaa tommoista koiraa!! Mur!

Jussan kanssa pyörähettiin vielä mätsäreissäkin, kun nippa nappa pentuihin päästiin. Jussa oli ihan ihmeissään ja innoissaan, sininen saatiin ja siihen jäätiin :D

Treeniä ollaan otettu, muistaakseni ihan kivasti on mennyt, ainut mikä jäänyt mieleen, niin Hippi on päättänyt että esteen hypättyään ei tarvitse istua vaan siellä voi ihan hyvin olla maassa. Saatiin kuin saatiikiin se korjattua ennen PM-kisoja, tai ainakin niin luulin.

Kisat oli ihan kivat, sää salli mukavasti mein luokan aikana. Hippi oli aivan ihana, mutta kaksi viimosta liikettä kosahti siihen, kun liikkurilla sattui  olemaan Hipin ihan iki oma noutokapula kädessä, joten pitihän se kaukojen aikana sitä tuijottaa, josko se olisi sieltä lentänyt uudestaan :D Mutta tekemisestä tykkäsin ja alkupään pisteet olikin hyviä!

Paikalla makaaminen 10

Seuraaminen taluttimetta 8½ (pisteitä lähti liian tiiviistä seuraamisesta, niikuin aina)

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10

Luoksetulo 9 (oho!!! Kiitos tästä Ullalle vinkistä)

Seisominen seuraamisen yhteydessä 8 (Hipillä oli kova kiire jo noutamaan, joten edisti semmoista kyytiä joten pari lisä seuraamis käskyä piti antaa)

Noutaminen 10

Kauko-ohjaus 0

Estehyppy 0 (hyppäsi hyvin, meni maahan ja hyppäsi takasin hyvin, mutta ei istu niin ei istu. Enkä antanut käskyä, koska muistelin, et jos tekee vika asennon, se on miinus 2 pistettä, mutta tuomari oli toista mieltä)

Kokonaisvaikutus 8

Eli ihan hienoa rimpsua oli alku, ihana Hippi <3 Kilpailukirjoja jakaessa tuomari vielä käänsi veistä haavassa, "olisihan se 180p paukkunut rikki, jos olis nuo kaksi viimoista onnistunut!" Joo, kiitos vain :)