Aika rientää ja tämä odottaa kesälomaa ihan urakalla, mutta sitä ennen onkin vielä paljon koiramaisia päiviä tiedossa ja lomalla vielä enempi :)

Jussan kanssa oltiin keskiviikkona viimoista kertaa SaPeKon kurssilla ja hakua tehtiin. Jussa hienosti tiellä haukku taitojaan näytti ja vitsit miten ihanaa oli, kun muisti mitä pääsee pian tekemään. Toinen puoli metsästä oli hieman haastavampi, tuuli ei sinne niin päässyt, mutta toinen puoli oli antoisampi. Maalimiehet löyty hienosti ja saatiin kokeilla ekaa kertaa, millaisen mielen antaa, kun maalimies olikin kirjaimellisesti mies, se ei vaikuttanut millää tavoin. Vaikeammalta puolelta pois tullessa, Jussa sai hajun valmiiksi ilmasta ja kova kiire oli päästä jatkamaan hommia, häntä pyöri ku pöllön pää aina miehen löydyttyä :) Oli oikein mukava kurssi ja toivottavasti saisi jatkoa, oltaisin ainakin Jussan kanssa oikein mielellää menossa uudestaa.

Eilinen aamu alkoikin sitten jo ennen 4, toverit kyytiin ja matka jatkui Klaukkalaan Tokon SM-kisoihin. Matka sujui hyvin ja perille löydettiin. Leiri pystyyn ja vuottelemaan kisan alkua, Hipin kanssa oltiin varakoirakkona ja tyydyttiin katsomaan ja kuvaamaan joukkueen suorituksia. Päivä oli varsin lämmin ja olikin unelmaa kun pikkaisen tuuli aina antoi lehmän hönkäyksiä :D Vaikka aurinko rasvaa pistinkin, niin silti pieniä alueita palo, mutta muita katsomalla, en todellakaan ollut ainoa. Suurin osa kehistä suijui mutkattomasti, mutta osissa sai vuotella aika kauan. Fiilis oli kiva ja alko se hieman kisajalka vipattaa suorituksia seuratessa. Harmillisesti sitten lopussa palkintojen jako viivästy noin 2tunnilla, mikä sitten latisti valitettavasti mielen ihan kokonaan, ehkä siinä eniten potutti se, ettei kukaan tullut missään vaiheessa sitten kertomaan, mitä on käynyt ja millä jatketaan, onneksi sitten törmäsin tuttuun tuomariin ja kyselin hieman tilannetta mikä on. Ajatuksena oli vaan koko ajan se, että kotimatkaan menee kuitenkin se noin 3tuntia ja kotona olinkin vasta 23 aikaa... ja kuitenkin lähtenyt jo niin aikasin liikkeelle.

Mutta tästä vain eteenpäin, ensi vuonna uudet kisat, toivottavasti joku ottaa ne järjeestääkseen. Josko sinne sitten Jussan tai Hipin kanssa.. Tai vaikka molempien :)