Tällä viikolla olenkin tutustunut opiskelijan elämää, näin töiden kautta, joten illat onkin ollut aikaa puuhastella koirien kanssa.

Tiistaina käytii koirien ja monen muun koirakon kanssa ottamassa treeniä.

Hipillä otin liikkeestä istumista, jossa miun pitää päästä siitä samperin vartalo avusta pois! Muuten se olis ihan kiva, mutta käskyn aikana käännän vartalon hipin suuntaa, antaen apua.

Ruutu oli hyvä, tykkäsin! Sitten päätin näyttää loppu porukalla mitä Hippi tekee, ku kosketusalustaa ei vie namia (siis lähtee hyvin, mutta kääntyy ennen ruutua ja käntyy), no kun menin tämän sanomaan, niin neitihän juoksi mallikkaasti ruutuun!! oli semmoinen olo, et kyllä se ennen noin teki Nauru

Luoksetulokin oli kerralla hyvä, hieno koira!

Jussan kanssa tutustuttiin ihan vain uusiin ihmisiin ja yksi luoksetulo!

 

Tänään jatkettiin vapaa päivän kunniaksi koiramaisia treenejä,

Hipillä otin tunnaria, ekana lähti penkkaa piilotetun tunnarin luo ja painui maahan, jee, hieno ruutu Päättämätön No uusi käsky ja johan alko nenä toimimaan.

Kaukot oli.. no.. Hippi oli ihan omilla kieroksilla, joten alku oli yhtä.. häsläämistä. Saatiin kuin saatiikin sieltä pari mukavaa seisomaan nousemista!

Lopuksi otin vielä metallinoudon, oli kesä tai talvi, niin ei nouto ole koskaan Hipille ongelma, oli sitten puuta tai metallia!

Jussan päivää kuulu leikki, mukava leikki ja siitä vireestä nopeesti autoon!

 

Illemmasta ajoimme vielä Jussan kanssa toiselle kentällä moikkaamaan BC-Riinaa. Jussan kanssa leikkiä pohjalle, vähän meinas alku haahuiluks mennä, uudet ihmiset olis ollut kivemmat. Luoksetuloa, sivulla istumista, maahanmenoa ja pikkuisen seuraamista oli kuvioissa, lopuksi leikki pohjalle ja autoon, ihana pieni mies!

Lopuksi leikkiä Riinan kanssa, mukava kun on ikäistä seuraa, meinas vaa penneleiltä korvat hävitä tiimellyksen aikana, onneksi oli valittu paikaksi sen verran iso parkkis, jossa ei autoja ajele!

Muutenhan meillä menee arki samalla painolla kuin ennenkin, Jussa kiusaa Hippiä ja eilen ekaa kertaa todistin Hipin ärähdyksen Jussalle! Pikkasen liian pitkä pinna Hipillä on, nopeammin voisi palauttaa pojan maan pinnalle, ettei ihan nenille hyppisi.