Mitää erikoista ei meidän rauhaan olekkaan kuulunut. Ollaan oltu ja nautittu tuosta lumikerroksesta jota saatiin aluksi ihan kivasti, mutta nyttemmin sateet on alkanut tulemaan jo ihan vetenä! Tästä ei varmaan pidä kukaan!

Kummallisia treenejä ei olla otettu, sisällä harjoitellaan istu-maahan-seiso-tekniikkaa, istuminen ja maahanmeno on kiva, mutta seisominen, kun se pylly nousee, niin sitten tahtoo liikkua koko koira, mutta on näissä pientä edistymistä tullut.

Pihalla otettiin eilen tottista, mie kun sainkin aikaa kulumaan paketointiin, jonka sai ihan rauhassa tehä eikä ollut pelkoa että lapset yllättää, niin ei sitten enää viittinyt niin pienen ajan takia ajaa kentälle.

Jäävät liikkeet otettiin, ei ongelmaa missää kolmessa osa alueessa. Hymy

Luoksetulo sen sijaan... Noh, vauhtia oli todella hyvin, mutta loppujarrutusmatkaa Jussa ei oikein osannut hahmottaa ja täräytti suoraan päin! Siinä pienet ärräpäät lenteli kun itteni kasasin sieltä maasta. Uusiksi ja taisi poika sen verta miun elämää säikähtää ja pomppas suoraan sivulle :D Otettiin kuitenkin lopuksi vielä lyhyitä luoksetutuloja, jolloin hurjaan vauhtiin ei päästy!

Pientä kaukojumppaa myös pihalla, istu-maahan versiota vain.

 

Aamulla satoi ihanasti isoja lumihiutaleita, vaiko tiskirättejä. Kävin senjan hoidossa joulupuurolla ja aattelin, että siitä suoraan lähen lenkille, sade oli vaihtunut oikein mukavaan vesisateeseen Otsan rypistys Joten käytiin Jussan kanssa pitkästä aikaa koirapuistossa juoksentelemassa, yksinhän siellä saatiin talsia.

Jussa voi hyvin, leikkii temmeltää Nupun kanssa (joka muuten osottautuikin pojaksi, mutta pitäköön nimensä :D) ja aika hurjia noi heidän leikit onkin, välillä maukuu kissa ja välillä ulisee koira Nauru

Mukavaa Joulun odotusta ja toivotaan että tuo vesisade loppuisi ja kaikki tulisi lumena, jotta saataisin normaali joulu ja talvi!