Tapasin tossa tovi sitten treeneissä ihanan punaisen aussie tytön omistajineen, vaihdeltiin numeroita ja eilen käytiinkin koirapuistossa. Miun koirapuistoiluit voi laskea yhdellä kädellä, niissä ei ole juuri koskaan tullut aikaa vietettyä.

Mutta seura oli oikein mukavaa, Sieppuri oli ihana ja Jussa rakastui taas tulisesti, alkaa pojalla olla jo tyttöjä joka tassulle. Kaveruksilla on noin 2kk ikäeroa, joten leikit meni hyvin yhteen. Vasta tänään kun katselin sukutauluja, niin huomasin, että kaveruksilla onkin sama isomummo, hassu sattuma :)

Piha treeniä olen ottanut tässä useena päivänä, Jussalla jatkuu erinomainen vire ja palkkautuu pelkällä lelulla oikein mainiosta, sivulle tulo ja nyt hyvä, toisinaan antaa vinon, mutta "oho"-sanonta, niin poika korjaa sen aivan itse. Seuruu on kanssa mukavaa, sekä jäävät on jotenkin aivan itsestään alkanut tulemaan, kuka lie sille ne opettanut miun pois ollessa? Luoksetulon eteen istuminen vaatii vielä työtä, eniten tarjoaa vinoa istumista, mutta muuten luoksetulossa ei ole ongelmaa. Kaukoissa istu-maahan-sarja on kiva, tekniikkaa istumaan nousemissa tarvitaan, poika nousee niin innokkaasti, että usein koko peppu pomppaa :D