Eipähän kummoista ole sitten tapahtunut, pääsiäinen tuli ja meni, vaikka vielähän tuota mielellään näillä keleillä oleilis vappaalla.

 

Oltiin pari yötä taas ukkilassa, reissu meni kaiken kaikkiaan taas hyvin, siskon seropi ei ollut tällä kertaa niin innokas Jussasta kuin viimeiksi, mutta hienosti silti. Muutaman kerran Elmo-seropi ärähti Jussalla, kun ihan iholla tuli.

Sunnuntaina vielä käytiin koko porukalla rannassa makkaran paistossa, Hippi sitten tyylikkäästi heitti talviturkin pois Yllättynyt Oikein kiva oli siellä jään seassa mennä, vaikka kuinka yritti vinkkailla, ettei rantaa mennä, no sinnehän se luikki kun silmä vältti.

Pieni Jussa-mustikka sitten molskahti kans Otsan rypistys Meni innokkaasti rantaa, jään päällä oli kiviä vai mitä nyt olikaan, kahlas siihen jään reunalle ja nosti etutassunsa siihen, no se tietenkin petti alta ja Jussa alko polskuttaa sitten sinne jään suuntaa. Tonin kanssa rannalla huudettiin, et tänne suuntaa, mutta poika sai kivuttua ittensä jäälle. Pikkaisen kuikuili ja alko tulee luokse, jää petti reunasta uudestaan ja sinne sukelsi, rantaan päästiin helposti, mutta voi surkeus minkälainen märkä rotta sieltä tuli. Hepuli oli sen jälkeen hurja ja innostusta olis ollut muille jakaa, muttei kovinkaa montaa kertaa enää penkareelta rannan puolelle laskeutunut. Toivottavasti tästä ei nyt mitää hampaan koloon jäänyt kesää silmällä pitäen. 

Ukkilan pihalla Hipin kanssa kokeiltiin ekaa kertaa ohjattua noutoa ja tunnari, muttei tunnari tällä kertaa mennyt ihan niin hyvin kuin viimeiksi, Jussan kanssa luoksetuloa ja pikkaisen seuraamista.

 

Tänää puolestaa tuli oltua pääsiäisnäyttelyissä hommissa ja tuli samalla ostettua pienempi noutokapula Jussalle, tossa tullessa kokeilin sitä Jussalle ja sehän innostu siitä ihan heti Nauru Ainut et paras paikka kantaa olis kapulan päät, eikä keskeltä, kuitenkin innokkaasti haki ja tuoden takas, tosin takas tullessa piti vähän leikkiä kissa-hiiri-leikkiä, mutta todella hienosti ekaksi kerraksi.