Niin siinä pääsi käymään, että kesän lomat on nyt lomailtu ja jäljelle jäänyt viikko pidetään joskus syksyllä.

Loma alkoi pitkälti sillä, että perjantaina heti ajattiin koko konkkaronkka ukkilaan, Punkaharjulle. Siitä Toni jatkoi matkaa muiden kanssa Norjaan. Paljon kalasteltiin ja uitiin, käytiin Savonlinnassa ja vähän jokapuolella.

Jussan kanssa harjoiteltiin uimista, tuli veteen, kun alkoi tassujen alla maa häviämään, etutassut kauhoi hullun lailla, jos vaikka jostain pitoa saisi. Tuli kuitenkin rohkeesti, mutta kas kummaa, koko poika sukelsi vetten alle! Äkkiä poskista kiinni ja koira pinnan päälle. Tämän jälkeen ei suostunut enää syvälle tulemaan, joten jätettiin tämä harjoituskerta siihen. Toisella kerralla otinkin lihapullia matkaa, enempi olisi halunnut juosta Hipin ja Elmon perässä, mutta aina kun kaksi sankaria läksi hakemaan keppiä, saatiin jussakin järveen kunnolla ja se meinaa UI!! Pari-kolme kertaa uitiin pieni matka ja sehän riitti meille! Mutta hyvä oli, että sain Jussan huomaamaan, että tassuja käyttämällä, pinnan päällä pysytään.

Tokoa otettiin ukkilan pihalla, Jussan kanssa seuraamista, hyppyä, paikkamakuuta, luoksetuloa sekä hieman jääviä liikkeitä, mitä milloin keksittiin.

Hipin kanssa harjoiteltiin aika lailla samoja, kaukoja tohon lisäksi. Harmiksemme lähitalosta karkasi koirat, tämän naapurin vieressä asuvan naapurin kaksi omaa koiraa tuli kutsusta pois naapurin pihalta, mutta tämä kylässä ollut labbis sitten tuli pihalle saakka, nappasin Hipin pannasta kiinni, mutta labbishan sitten innokkaasti ampasi kiinni. Kun ei miun huudot enää siinä auttaneet, pääsi Hippi kaulapannasta pois. Valitettavasti miulle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa saada labbista Hipin kimpusta irti, kuin räväyttämällä labbista pannalla. Onneksemme labbis lopetti ja kovalla huudolla sain sen poistumaan pihalta. Kummallista tässä oli se, että kyseisen koiran omistaja ei missään vaiheessa tullut hakemaan koiraansa, vaikka kyllä talon yli miun ääni kaikui, vaan pysytteli pihalla ja huuteli koiraansa. Eikä missän vaiheessa tullut kyselemään tapahtuiko mitään, joten aattelin, että pitääkö tunkkinsa, kun Hipissäkään ei minkäälaista jälkeä näkynyt, tyytyväinen oli, kun tappelu loppui ja sai takaisin pallonsa suuhun Nauru No näillehän ei tietenkää voi mitää, tekevälle sattuu.

Nyt kun arki palasi, täytyy ottaa vaa kovasti itteään niskasta kiinni ja kentälle mentävä treenaamaan, mutta myönnettävä on, kyllä loma teki hyvää, myös koiraharrastuksista, saatiin vaa olla ja nauttia kesästä, kuin myös koiratkin Hymy

 

1311585431_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hippi 07/11

 

1311585382_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jussa 07/11

1311585527_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

ja hän on meidän uusin tulokas, Nuppu