No niin, jos muutaman sanan kertoisi, vaikkei juuri mitää olekkaa sattunut, siitä piti huolen influenssa, jonka kourissa viikon olin.

Joten, viikko meni meillä ihan penkin alle, olin 4pvä kuumeessa ja sen jälkeen muuten vain sohvan pohjalla, eipä paljoa jalat kantaneet! Tästä johtuen viikko meni koirien kanssa ihan "harakoille", eipä siinä mitään päästy tekemään. No ehkä se tekee kaikille ihan hyvää, olla vain välillä tekemättä mitää Nolostunut

No mutta käytiinhän me ukkilassa v.loppuna, joten jotain uutta Jussalle. Ukin nöffi-Elvis haisteli Jussan ja sen jälkeen koko v.loppuna ei Jussa Elvistä kiinostanut! Juuma-pappamme oli ihan innoissaan pienestä uudesta tulokkaasta, ekan illan roikku perässä, jota piti sitten valvovan silmän alla pitää, mutta seuraavana päivänä papan hössötyskin loppui. Siskoni Elmo-seropi oli myös yllättävän innostunut Jussasta, innokkaasti haisteli ja tutkaili pientä pentua, Elmo kun on enempi semmoinen oman tien kulkija! Kaiken kaikkiaa reissu meni hienosti, joten hyvin mielin uudestaan päästää ukkilaan.

Muuten meno on meillä samanlaista kuin ennenkin, Hippi riekuttaa Jussaa ihan kunnolla, leikkiä pitäisi koko ajan, kerrankin kun Hipillä on kaveri, joka jaksaa leikkiä.