Eilen oli miun koulutusvuoro, mentii taas koiruuksien kanssa ajoissa kentälle, että kerkesin ennen ryhmien alkua leikkiä Jussan kanssa kentällä. Jussa autoon vuottamaan koulutusten loppua.

Hipin kanssa aloittelin kaukoilla, ne alkaa pikkuhiljaa olla hyvät, siis i-m-s-liikesarja, tosin, ihan edessä vielä ollaan, eli matkaa en ole kasvattanut. Ruutu oli taas ihan omansa. Välillä tuntuu että se sujuu jo hyvin, mutta ei taidakkaan. Hippi lähtee hyvin, siitä ei ole ongelmaa, vaan ongelma on vain siinä, et kun Hippi pääsee ruutuun, painuu heti maahan, eli lisäkäskyjä ei pysty antamaan. Usein vielä Hippi kääntyy juuri ennen ruutua ja painuu maahan, eli tässä meillä onkin työnsarkaa ihan kunnolla. Hyppynouto sen sijaa sujuu hienosti, Hippihän tykkäs tullessa kiertää esteen, mutta nyt tuli kaksi oikein mallikasta hyppynoutoa, pikkaisen seuraamista ja autoon.

Jussalle en muistanut ottaa nameja mukaan, joten leluilla mentiin. Seuraaminen oli aluks ihan kivaa, mutta sitten ote herpaantui ja poika laahusteli missä milloinkin, äkkiä juoksin karkuu ja ainahan sieltä tultiin, mutta innostus oli hieman huono. Kokeiltiin kuitenkin estettä ja se meni hienosti, lelu esteen yli ja pinkasi perään hienosti, sopivasti BC-Riina tuli lähelle ja Jussa aatteli pinkasta leikkiin, mutta sain kuin sainkin pään käännettyä ettei mennä ja hirmuisen hieno leikki naruun, tää tais olla eilisen treenin koho kohta, ei karattu toisen koiran luokse :D

Ilta ei sitten mennytkää ihan niikuin elokuvissa. Toni oli koirien kanssa iltalenkillä, saivat juosta vapaana. Jussa pinkoo Hipin perässä minkä ehti ja pian kuului ulina. Tulivat kotiin ja Jussa aristeli vasenta silmää :( siinä sitten keitinvedet ja silmän putsailua. Aamulla silmä oli edelleen huonona, piti kiinni joten aamusta aikaa varamaan lääkärille. Silmä on täysin ehjä, ei ole pinta rikki, mutta vilkkuluomen alla sitten oli jonkin sortin tulehdus (?) johon nyt saatiin lääkettä. Jussa kun on eläväinen poika, ei lääkärillä ollut mahdollista katsoa silmää kunnolla ja tarkasti, joten pitihän se poika laittaa rauhottavien alle :D Silmään saatiin lääkkeet ja Jussakin alkaa pikkuhiljaa heräillä kunnolla, hieman on uninen ja onhan se omituista, kun ei ole koko ajan jotain pientä kivaa tekemässä. Onneksi selvittiin säikähdyksellä :)