Tänään kokeilin jatkuisiko eilinen hyvä vire, Hipin osalla hyvää ja huonompaa, Jussan osalta oikein hyvää.

Otin Hipille ekana, metallinoutoa, kaksi ekaa vinolla perusasennolla, mutta kolmannella kerralla oli hyvä. Hienosti metalli nousee, vaikka luminenkin alko olla viimoisilla kerroilla.

Tämän jälkeen kokeiltiin tunnaria, eli vain yksi tunnari lumen sekaa piiloo. En tiedä, pitäisikö tähän nyt saada matalampaa virettä, innokkaasti nenää käyttäen etsi, mutta kostautuu kantaessa. Semmoinen mälväys oli, joten harjoiteltiin lopuksi ihan vain pitämistä.

Ruutu jatkui myös tänää, ekalla kerralla oli ajatuksena että lähetän, palkan sai ottaa heti ja näinhän se meni. Tokalla kerralla ruutuun, palkka ja maahan ja näin meni sekin, kolmannella en edes käynyt ruudussa, en vienyt mitään.. No siihenhän se kaatu. Ruudulle päin mentiin innokkasti, mutta ennen ruutua käännös ja painui maahan. No pienen avustuksen kautta päästiin ruutuun ja palloa palkaksi. Kokeilin myös ihan pelkkää kosketusalustan koskettamista, aina kun kosketti, palkka.

Mutta hei, luoksetulo oli tänää hyvä!!! Ei se himmaillut tänää sitten juuri yhtää, varauduin siihen että otetaan vain läpijuoksuja, mutta ekalla käskyllä hyvä vauhti, ni eiku käskyä menemään. Seisomisesta lähti todella hienoon laukkaan ja maahan menokin oli kiva! Hieno homma.

 

Jussan kanssa otettiin ihan aluksi kahden lelun leikkiä. Alku sytyttelyn jälkeen Jussa innostui ja saatiin hieno leikki pohjalle.

Tunnaria otin myös, helpomman kaavan mukaan. Jussa siellä penkkoja haisteli, piilotin tunnarin, löysi tunnarin, nenällä koski, kehuja ja palkka.

Luoksetuloa harjoiteltiin. Käveltiin siinä ympyrää, kun erkani, kutsuin ja sieltä innokkaasti eteen istumaan. Tätä eteen istumista tarjosi itse ja siihen sitä olenkin ajatellut, joten hienosti meni. Tottakai istuminen ei ollut tiivis, mutta paikan haku oli mahtava.

Samalla jatkoin ympäriinsä kävelyä, aina kun Jussa omatoimisesti tuli vasemmalle puolelle seuraamaan ja ottamaan kontaktia, palkka. Hienosti tämä ymmärrettiin, meinaa aina kun Jussa jatkoi omia reittejä, käännyin, niin johan sieltä vauhdikkaasti haettiin taas vasen puoli ja hyvä kontakti Hymy Välillä eksyttiin muutamasti oikealle puolelle, mutta tein täyskäännöksen ja annoin Jussalle mahdollisuuden korjata tilanne ja näinhän se menikin. Tässä ei olla käskyä mukaan otettu, kohan tilanne alkaa olla tassuissa, niin sitten käskyjä mukaan.