Kyllä mie niin odotan kesää, kuivia kelejä! On se ihan käppäillä, kun on tosi hienoja kelejä pitänyt, mutta tuo pesu, hiekka ja kura, mikä valtaa, ei niin kiva.

Jussa on onnekseni oppinut hienosti pesun salat, pari ekaa kertaa oli silloin kammottavaa, mutta eilen kun tulin koirien kanssa lenkiltä, miun piti kirjaimellisesti tuuppia Jussa pois suihkun nurkasta, jotta Hippi pääsisi! Nauru Saa nähä onko ensi kesänä meillä kaksi vesihullua koiraa.

Lenkki oli taas oma lukunsa, alku oli yhtä hihnat-sotkussa-matkaa, Jussa käveli välillä oikein hienosti Hipin rinnalla, kyljet vastakkain, mutta tuo poika käy kuin tuuliajolla, joten tempaistaa millo mihinkin, mutta ehkä se tästä. Päätin sitten kävellä mein "keskustaan", eli tonne kaupoille, tuli nuori tyttö koiran kanssa, Hippi omaa tapaa pisti karvat pystyyn, niikuin aina. No se toinen koira sitten ärähti, pakko oli Hipin vastata, mutta onneks on mennyt "anna olla"-käsky perille ja jatkoi matkaa kyyläten, mutta sitten jostain sieltä miun jalkojen takaa Jussa pamahti kattomaan et mikä on meno, huoh! Jussalle selväks, ettei mennä muihin, no siitä sitten hälinä alko molemmilla, pysähdys ja vakava keskustelu kuinka sitä nätisti kuljetaan ja tällä välin noin 5kpl 5-8v lapsi pyyheltää; "saako silittää, saako silittää??" Tervetuloa vain, Hippi omansa mukaan tykkää, mutta osaa olla rauhassa, ellei lapsi tuo kasvoja liian lähelle, meinaa märkä pusu sieltä saa kasvoilleen! Jussaa aluks jännitti, mutta oli innoissaan, loppuvaihessa niitä lapsia tuli joka kulman takaa, joten aika piiritetty olo oli!

Sunnuntaina oltiin Hipin kanssa koulutuksessa, meillä oli Hipin kanssa aiheena tunnari ja kaukot.

Tunnari oli miulle suuri yllätys, se menikin todella hienosti, taitavasti Hippi käytti nenäänsä ja löysi hienosti omansa, vaikkei tietenkää vielä sekoitettu omaa muiden joukkoon vaa sinne viereen, mutta kävi haistelemassa vieraat, mutta hoksas, ettei niistä yksikään ole miun! Kaukot nyt oli mitä oli, se kaipaa vaa paljon harjoittelua ja meikäläisen musta-valkoisuutta! Mutta paljon vinkkejä taas Tarjalta sain ja joku päivä pitääkin päästä kokeilemaan ohjatun noudon alkeita.

Kotona koiran vaihdos ja Jussan kanssa mätsäreihin kiertelee hetkeksi!